Наставникът на Челси Франк Лампард коментира нововъведението на сезона -

...
Наставникът на Челси Франк Лампард коментира нововъведението на сезона -
Коментари Харесай

Лампард: Разбирам гнева на феновете, ВАР убива играта

Наставникът на Челси Франк Лампард разяснява нововъведението на сезона - системата ВАР. Според британския експерт системата повече пречи, в сравнение с оказва помощ на актуалния футбол. Вчера отборът от Лондон победи с 3:0 Бърнли, само че основен миг в дуела бе анулирания гол на Бърнли, с който гостите откриваха резултата.

" Чух по какъв начин почитателите скандират срещу ВАР, последователите на Кристъл Палас също пееха по-рано. Нещата са сложни. Всички желаеме решенията да са в наша изгода, само че считам, че това по-скоро убива играта. Трябва да чакаш, не можеш да се зарадваш. Да не приказваме за момента, в който се радваш, а в следствие анулират решението. Това е главният проблем съгласно мен ", съобщи Лампард.

" Все още не съм " за " или " срещу " ВАР, само че считам, че би трябвало да се работи по въпроса и да забележим, тъй като ще има решения, които ще са верни, само че ще има и такива, които ще рефлектират върху точките, върху това къде приключваш годината. Така че разбирам раздразнението ", призна Лампард.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР