Наставникът на Ботев Николай Киров беше видимо ядосан след края

...
Наставникът на Ботев Николай Киров беше видимо ядосан след края
Коментари Харесай

Бесният Киров: Бомбата беше заложена по-рано от други хора

Наставникът на Ботев Николай Киров беше очевидно сърдит след края на мача със Славия от полуфиналите за Купата на България. Той беше изпъден в самия завършек на мача, тъй като си изпусна нервите. А след това изяви искания към Съдийската комисия, че не е бил назначен интернационален рефер за тези борби.

"Честитих успеха на Славия, само че за футбол няма какво да се приказва. Вие коментирайте, аз в никакъв случай не съм си разрешавал да приказвам за съдиите. Само ще кажа, че при тях е значимото да имаш идентични критерии, а той нямаше. Тук бомбата беше заложена по-рано от други хора ", съобщи Киров пред DIEMA SPORT.

"Всеки би трябвало да почне да си носи отговорност за решенията. Но полуфинал сред двата най-стари клуба трябваше да се води от интернационален арбитър. Но това е решение на комисия, която е на публични начала и сподели пренебрежение към двата най-стари клуба. Явно всичко си продължава. "

"Нека ръководителят на Съдийската комисия да ги разяснява тези обстановки. Но единствено го питайте какви са причините да не бъдат водени тези мачове от интернационалния съдии. Напрежение, полуфинал, има реферска класация, трябваше да го свири интернационален рефер. Те да си носят отговорност за решенията ", съобщи още Киров.

Накрая той приказва и за обстановката с изгонването си в края на мача и също по този начин пое отговорност за отпадането на тима на полуфиналите.

"Щом не са се получили нещата на терена, аз си нося своята отговорност. Щом и аз си изпуснах нервите, значи е имало защо. Щом съм хвърлил предмет на терена, значи съм бил за преследване ", приключи треньорът на Ботев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР