Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич засипа с похвали Ерлинг

...
Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич засипа с похвали Ерлинг
Коментари Харесай

Терзич: Холанд беше перфектен

Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич засипа с похвали Ерлинг Холанд, който вкара два от головете за успеха над Севиля. " Жълто-черните " се постановиха с 3:2 като посетител на испанския отбор и към този момент са любимец за класиране на четвъртфиналите в Шампионската лига.

" Ерлинг игра великолепно и двата гола бяха заслужена премия за старанието му. Неговото физическо наличие, работата с топката, себераздаването - всичко това беше основно за триумфа. Той в действителност се оправи фантастично ", разяснява Терзич.

" С изключение на ранния гол, който допуснахме, всичко мина съгласно проекта ни. Играхме плътно и малко по-прибрано от нормално. Бързо се организирахме, когато контраатакувахме. След почивката станахме по-пасивни, само че като цяло направихме стъпка в праивлната посока и сме удовлетворени ", съобщи капитанът на Борусия Марко Ройс.

Авторът на първия гол Махмуд Дахуд също показа мнението си за дуела. " Отдавна не се бях разписвал. Моят гол ни даде убеденост след неприятното начало. Изиграхме чудесно първо полувреме. Всички се показаха на равнище, гордея се със съотборниците си ", сподели халфът. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 17 февруари  Севиля 2:3краен резулат  Борусия (Дортмунд)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР