Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач разбира недоволството на Томас

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач разбира недоволството на Томас
Коментари Харесай

Ковач: Показах колко важен е Мюлер, като постоянно го вкарвах като смяна

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач схваща недоволството на Томас Мюлер, който изрази подготвеност да си търси нов клуб, откакто в пети следващ мач остана отвън титулярите.

“Няма значение кой е футболистът - всеки е трагичен, когато не играе - съобщи Ковач. - В ролята си на треньор аз би трябвало да взимам решения, само че няма по какъв начин да заложа на повече от 11 футболисти. В миналите мачове демонстрирах какъв брой значим е Мюлер за нас, откакто непрекъснато го вкарвах като промяна. Мое обвързване е да избера състава, който може да завоюва. Според хората в профил наставникът в никакъв случай не е прав - той или не прави нищо, или в случай че го прави, то е по неверен метод. Аз обаче няма да разреша някой да ми въздейства. Като треньорски щаб ние си имаме хрумвания и се опитваме да ги наложим.”

Хърватинът добави, че е имал персонален диалог с Мюлер, в който двамата са изчистили разминаванията си.

В събота Байерн гостува на Аугсбург в районното дерби от 8-ия кръг на Бундеслигата. Преди него баварците са на трета позиция. Ковач чака битката за челните места да е завързана най-малко до Коледа. “Смятам, че Република България (Лайпциг), Борусия (Дортмунд) и Байер (Леверкузен) ще са тимовете, които дълго ще се задържат в борбата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР