Наставникът на Байерн Мюнхен Ханс Флик заяви, че утре баварците

...
Наставникът на Байерн Мюнхен Ханс Флик заяви, че утре баварците
Коментари Харесай

Флик вярва в силния край на кампанията за Байерн

Наставникът на Байерн Мюнхен Ханс Флик съобщи, че на следващия ден баварците ще посрещнат в лицето на Кьолн един доста добре проведен тим, който знае по какъв начин да се брани плътно, а в офанзива разчита на бързите си състезатели.

“Когато видите мачовете, които те изиграха против Дортмунд, Гладбах, Волфсбург и Лайпциг, те взеха положителни резултати против топ тимове. Това е отбор, който се пази добре и доста плътно, а в нахлуване разчита на бързите си играчи. Ще би трябвало да намерим решение всичко това. Ние изпуснахме няколко точки напоследък, само че тимът е доста постоянен душевен. Имаме точната конфигурация, с цел да приключим сезона сполучливо. След този уикенд ще имаме две следващи седмици без мач по средата, тогава ще можем да работим по някои неща ", стартира германецът.

Томас Мюлер се завръща в групата, само че още не съм решил дали ще стартира от първата минута. Той е страховит футболист и експерт. Той внася несъмнено въодушевление в групата, значим е за нас и се радваме, че се завръща,” съобщи наставникът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР