Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик заяви, че утре баварците

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик заяви, че утре баварците
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Имаме точната настройка, за да завършим сезона успешно

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик съобщи, че на следващия ден баварците ще посрещнат в лицето на Кьолн един доста добре проведен тим, който знае по какъв начин да се брани плътно, а в офанзива разчита на бързите си състезатели.

“Когато видите мачовете, които те изиграха против Дортмунд, Гладбах, Волфсбург и Лайпциг, те взеха положителни резултати против топ тимове. Това е отбор, който се пази добре и доста плътно, а в нахлуване разчита на бързите си играчи. Ще би трябвало да намерим решение всичко това. Ние изпуснахме няколко точки напоследък, само че тимът е доста постоянен душевен. Имаме точната конфигурация, с цел да приключим сезона сполучливо. След този уикенд ще имаме две следващи седмици без мач по средата, тогава ще можем да работим по някои неща.

Томас Мюлер се завръща в групата, само че още не съм решил дали ще стартира от първата минута. Той е страховит футболист и експерт. Той внася несъмнено въодушевление в групата, значим е за нас и се радваме, че се завръща,” съобщи наставникът.
Бундеслига 22 кръг, събота 20 февруари  Айнтрахт (Франкфурт) 2:1краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР