Наставникът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик призна, че феновете ще

...
Наставникът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик призна, че феновете ще
Коментари Харесай

Флик: Феновете ще липсват в дербито с Дортмунд

Наставникът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик призна, че почитателите ще са огромният изчезнал фактор по време на дербито с Борусия Дортмунд на следващия ден вечер. Двата съществени кандидата за купата в Бундеслигата се изправят един против различен във вторник от 19:30 часа българско време на "Сигнал Идуна Парк ", само че домакините, които изостават с четири точки от водача Байерн, няма да могат да разчитат на вярната си аудитория.

"Това е доста специфичен мач. За мен като треньор няма подозрение, че почитателите ще са изчезналият фактор. Атмосферата на стадиона може да въодушеви всеки един тим. Важно е по какъв начин един тим ще се оправи без почитателите по трибуните. Трябва да приемем сегашната обстановка и да не търсим извинения ", разяснява Флик ден преди дербито. От рестарта на Бундеслигата минаха два кръга, като в досегашните 18 мача гостите записаха 10 победи, което може да се отдаде отчасти на неналичието на домакинско преимущество поради празните трибуни.

Флик удостовери, че испанският халф Тиаго Алкантара ще пропусне дуела поради контузия, като негов заместител в центъра на терена за баварците ще бъде Леон Горецка. Най-вероятно Жером Баотенг ще партнира на Давид Алаба в центъра на отбраната, до момента в който се чака Люка Ернандес, който е възобновен от контузия в глезена, да остане на пейката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР