Наставникът на баскетболния Берое Любомир Минчев акцентира върху неточните отигравания,

...
Наставникът на баскетболния Берое Любомир Минчев акцентира върху неточните отигравания,
Коментари Харесай

Любо Минчев: От началото на сезона основният ни проблем са грешките

Наставникът на баскетболния Берое Любомир Минчев подчертава върху неточните отигравания, които тимът му позволи по време на вчерашната победа над Черно море Тича със 62:78 във Варна.

" Беше ни мъчно, изключително при започване на мача. Една от аргументите да ни бъде мъчно е огромният брой неточности, които вършим. По принцип тимът е формиран от много опитни играчи, правилно е, че при нас станаха някои промени, които не сме ги желали. Единият гард ни напусна, само че взехме Джими Гавин, който е много умел, и тези промени малко или доста ни повлияват. Отделно всяка една загуба, изключително такива изненадващи, каквито ние направихме, малко или доста ни смъква самочувствието и увереността. Влязохме в една дупка, в която сами се вкарахме. Има някои основателни аргументи за това. Дупката ни пречи и ни прави малко по-нервни и несигурни.

Каквото и да приказваме от началото на подготовката главният ни проблем са грешките. Грешки се вършат когато един тим не е квалифициран добре или когато играчите не са във форма. Има много аргументи за това да не сме упражнявали, само че има и много аргументи някои играчи да не са във форма. Аз мисля, че главният ни проблем е в нас. Независимо, че губехме цялото първо полувреме, тимът беше по-организиран и през първото, и през второто полувреме спрямо последния ни мач, което ме кара да се усещам по-добре. Противникът имаше своите проблеми откъм състав, с много травми. Може би щеше да се получи още по-оспорван мач, в случай че те бяха здрави ", сподели Минчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР