Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира отпадането на тима на

...
Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира отпадането на тима на
Коментари Харесай

Валверде: Анфийлд е в миналото, футболът ще ни даде нова възможност

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде разяснява отпадането на отбора на полуфиналите на Шампионската лига предишния сезон от Ливърпул. Той е безапелационен, че то е към този момент в предишното, като каталунците ще се опитат да се възползват от новата си опция да завоюват шампионата.

" Казвали сме го доста пъти - колкото и добре да се представяш, един неприятен ден те вади от Шампионската лига. Миналия сезон спечелихме 8 или 9 мача, направихме 3-4 равенства и загубихме един път. Не стигнахме обаче до финала. Мисля, че двата финалиста изгубиха повече дуели от нас, само че грешките се санкционират доста скъпо и би трябвало да се състезаваме всеки ден, всеки час и да не се разсейваме даже и за 10 минути.
Ernesto Valverde: Anfield is the past, now is the future https://t.co/4iJ706pc8j
— SPORT English (@Sport_EN) 17 септември 2019 година Знаем какви са упоритостите ни в този шампионат и е явно, че желаеме да продължим напред. По същия метод, по който сме привикнали да печелим доста срещи, има случаи, в които губиш. Тогава би трябвало да се съвземеш. Миналият сезон беше доста добър като се изключи един мач. Това обаче е в предишното, в този момент стартира бъдещето. Хубавото на футбола е, че постоянно ти дава нова опция и ще се опитаме да я оползотворим ", съобщи Валверде преди днешния мач с Борусия (Дортмунд) от шампионата. Шампионска Лига 1 кръг, вторник 17 септември  Борусия Дортмунд 22:00предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР