Наставникът на Аталанта – Джан Пиеро Гасперини, намекна, че може

...
Наставникът на Аталанта – Джан Пиеро Гасперини, намекна, че може
Коментари Харесай

Гасперини намекна, че може да напусне Аталанта

Наставникът на Аталанта – Джан Пиеро Гасперини, загатна, че може да напусне клуба след края на сезона. „ Бергамаските ” си осигуриха класиране в Европа, само че не и в Шампионска лига. Към момента Аталанта ще играе в Лига на конференциите, само че в последна сметка клубът може да се озове и в Лига Европа, според от това дали на Ювентус ще му бъдат отнети в крайното анулиране.

Аталанта загуби шансове за класиране в Шампионска лига след загубата с 2:3 от Интер.

 „ Бъдещето е идната неделя, защото класиране в Лига Европа в действителност би било отлично. Хората смятаха, че този тим е приключен, само че ние показахме, че към момента сме конкурентоспособни и постоянно сме били там с огромните клубове през целия сезон, с огромна разлика от отборите в средата на класирането “, разяснява Гасперини.

„ Що се отнася до останалото, ще забележим. Несъмнено имаше противоречие в преценката, тъй като някои се отнасяха към Аталанта като към тим, който би трябвало да влезе в Шампионската лига. Ако упованието е такова, то тогава за един треньор става доста мъчно постоянно да се оправя с този тип упования “.

„ Клубът знае всичките ми терзания. Имам страхотни връзки на взаимно доверие и признателност, само че има и футбол, а във футбола можете да имате разнообразни отзиви. Уважавам тези отзиви, очевидно имам свое и не знам дали ще успеем да се разберем “, сподели още треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР