Наставникът на Арда Стамен Белчев коментира пред Спортал първата контрола

...
Наставникът на Арда Стамен Белчев коментира пред Спортал първата контрола
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Имаме какво да подобряваме още, няма нищо за казване относно ЦСКА

Наставникът на Арда Стамен Белчев разяснява пред " Спортал " първата контрола на турска земя на неговия тим. Там отборът от Кърджали приключи 0:0 с Балкани от Косово.

" Като за първа контрола, мисля, че желанието и старанието бяха на положително равнище. Има още какво да се желае. Има детайли, които би трябвало да почистим и да подобрим играта във всички зони.
 Арда стартира контролите в Турция с нулево тъждество
Арда стартира контролите в Турция с нулево тъждество

Първата контрола на кърджалийци не даде изключително представление

Ще акцентираме на всичко. При всички статични положения бяхме затруднени, там ще работим и ще се подобрим. Добрите неща се получиха, когато имаше скорост по фланга и бе оптимално опростено. Трябва да се опитаме да играем по този метод.

Наистина, трансформираха се нещата в клуба, само че това са естествени неща. Както виждате, всички млади останаха. И Спас, и Караджов, и Пламен ще липсват, само че младите ще получат повече късмет. Не ме тормози, естествени са нещата. Гледаме напред.

Аз не мисля, че равнището на другите тимове е по-голямо от това на Арда, с икзлючение на 1-2 тима. Винаги би трябвало да слагаме високи цели. Надявам се това да го реализираме с доста труд и дано да не бързаме.

Мисля, че Славко Матич е доста добър треньор и не желая да разясня неговите изявления и дейности.

Няма нищо за казване по отношение на ЦСКА, всичко е в предишното останало. Постигнехме нещо, като се класирахме за Лига Европа, само че нямахме резултати в лигата. Няма нищо за коментиране и казване.

Не желая да разясня дали бих се завърнал, аз съм треньор на Арда и съм съсредоточен единствено тук.

Всички се надяваме Арда да има по-добро бъдеще. Засега не стои въпроса да завършваме през лятото ", съобщи Белчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР