Наставникът на Анте Шимунджа коментира представянето на своите играчи в

...
Наставникът на Анте Шимунджа коментира представянето на своите играчи в
Коментари Харесай

Треньорът на Лудогорец критичен: Не е нормално да играем така!

Наставникът на Анте Шимунджа разяснява представянето на своите играчи в контролната среща с австрийския Волфсбергер, приключила при резултат 3:3. Шимунджа регистрира, че отборът му не е играл добре през първата част, като регистрира, че играчите би трябвало да играят като тим.
" Видях положителни и неприятни неща. Искаме да печелим всеки мач, само че през първото полувреме не работихме от самото начало като тим и вследствие на това допуснахме попадения. През второто полувреме играхме по-добре и имахме доста положения да осъществяваме ", стартира наставникът.
" Трябваше да бъдем нападателни. Не е обикновено да не играем по метода, по който желаеме. Трябва да имаме вяра, че ще действаме като отбор и тогава нашата класа също ще изпъкне, само че се нуждаем от време.
Това е доста сложен развой - да решиш кои играчи да започват. Имаме още четири дуела, в които би трябвало да почистим това. Всеки ще получи нужните минути, с цел да може да опита да откри своя път към стартовия състав ", приключи Шимунджа.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР