Наставникът на английския шампион Манчестър Сити – Пеп Гуардиола даде

...
Наставникът на английския шампион Манчестър Сити – Пеп Гуардиола даде
Коментари Харесай

Гуардиола похвали Артета: Той върши чудесна работа в Арсенал

Наставникът на британския първенец Манчестър Сити – Пеп Гуардиола даде оценка на работата на някогашния си помощник-треньор при „ жителите “ Микел Артета. Испанецът пое Арсенал преди месец и половина на „ Емиратс “ и за момента записа три победи, пет равенства и една загуба за девет срещи.

„ Знам, че той е необикновено благополучен там. Той прави чудесна работа. Когато погледна някои от мачовете на тима виждам какъв брой добре се оправят и съм в действителност благополучен за него “, съобщи Гуардиола след загубата от Тотнъм в неделя вечер.

Междувременно някогашният състезател на Ливърпул Джейми Карагър има вяра, че Арсенал единствено ще се усъвършенства под управлението на Артета.

„ Мисля, че заслужаваха освен това в избрани срещи. Не е ясно дали ще влязат в четворката, само че сигурно няма да изпаднат. Истинското предизвикателство ще бъде още веднъж да се върнат в Шампионската лига и да се борят за купата в Англия. Не мисля, че представянето в мачовете е по-важно от самите резултати. Отборът сигурно ще се усъвършенства през лятото, когато се намерят по-добри играчи “, показа Карагър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР