Наставникът на ''Левски'' Славиша Стоянович говори пред медиите след кацането

...
Наставникът на ''Левски'' Славиша Стоянович говори пред медиите след кацането
Коментари Харесай

Стоянович: Едно е желанието, други са финансовите възможности, трети са реалностите

Наставникът на ''Левски'' Славиша Стоянович приказва пред медиите след кацането на тима от хърватския град Пула, до който „ сините” организираха лагера си по време на зимната пауза. Стоянович призна, че ''Левски'' чака още двама футболисти, един, от които на проби и също по този начин е удовлетворен от видяното на лагера в Умаг, Хърватия, само че занапред предстоят значимите мачове.

„ Всичко, което планирахме да създадем в Хърватия, го направихме. какъв брой е качествено, ще забележим през пролетта. Не беше елементарно, беше мъчно и съм удовлетворен от представянето на тима си и приветствам момчетата за желанието на тренировките”, сподели Стоянович.

„ Нормално почитателите да желаят по-добра игра, както и аз. Трябва да се подготвим още 10 дни и да стартираме от първия мач, както желаеме ние, а и почитателите. Едно е желанието, други са финансовите благоприятни условия, трети са действителностите. Сега и с вирусите има логистични проблеми. Не би трябвало да бързаме, с цел да не създадем неточност в селекцията. Ако вземем нов, би трябвало да бъде първокласен, който да вдигне равнището на тима. Трябва да сме доста деликатни всички в ''Левски'' за избора си”, продължи треньорът.

„ Имаше положителни моменти в лагера. Практически всички дават максимума. Сега имаш футболисти, които като че ли са „ по-живи” и дават повече за тима. Засега за Нганиони не сме решили, тези дни ще приказваме със Сираков и ще забележим какво ще става. Надявам се да е по-бързо, само че едно е желанието, друго са опциите. Трансферният прозорец е до края на февруари. Всеки треньор желае допустимо най-рано, с цел да може да работи за тактичност и тренировки. Със сигурност желаеме да бъдем по-силни, да играем по-агресивен футбол и да реализираме резултати. Ако може и за Купата да се отиде до край, само че както постоянно споделям – малко по малко. Незавидно е деветото място, само че то е действителното. Не е ново. Интересно ще е по какъв начин ще реагират играчите на сериозните мачове. Сега бяха добре нещата по време на лагера. Едно обаче е другарски мач, където няма преса, напрежение и пердах за точки, а друго е, когато стане напечено'', безапелационен бе наставникът на ''сините''.

„ Робърта се надявам да остане в ''Левски'', защото значи доста за нас. Виждам смяна в него, по-жив е, по-мотивиран за работа от това, което беше есента, само че в този момент го виждам по различен метод и нека остане. Не сме говорили със Сираков, а през днешния ден или на следващия ден ще приказваме. Там имахме проблеми с тестванията, логистика на пътувания, а в този момент сме тук и можем да се забележим на работа. Имаме още 10 дни и съставът може да се промени. Имам скица в главата и нещо поради. Ще има доста ротации на тима поради разнообразни аргументи. Конструкцията на състава генерално ми е позната, тъй че да видим”, продължи Стоянович.

„ Нидерландското крило се надявам да пристигна до 2-3 дни. След това към този момент да вършим сметка дали ще остане. Същото е за крайния бранител. Ако всичко бъде наред с тестовете… Нидерландецът сигурно е на проби, а вторият краен бранител е по-близо, тъй като последно време водим диалози. Зависи кой ще пристигна, от това зависи дали ще се освободим с някого. Засега всички са тук и остават тук”, приключи Славиша Стоянович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР