Настъпи финалният гонг в груповата фаза на Шампионска лига, като

...
Настъпи финалният гонг в груповата фаза на Шампионска лига, като
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: РБ Залцбург - Ливърпул 0:2

Настъпи финалният гонг в груповата фаза на Шампионска лига, като във вторник вечер започва последният кръг от тази фаза на най-комерсиалния клубен шампионат.
Изненадващо или не, носителят на трофея от последния сезон Ливърпул към момента не се е класирал напред, а с цел да го стори, не би трябвало да губи гостуването си на Република България Залцбург. От своя страна австрийският отбор се готви да сервира най-голямата изненада и ще се опита да изхвърли първенците от конкуренцията.
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
Република България Залцбург: Станкович, Онгене, Собожлай, Янузович, Юлмер, Минамино, Фьобер, Кристенсен, Муепу, Хванг, Хааланд
Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Ловрен, Ван Дайк, Робъртсън, Вайналдум, Хендерсън, Кейта, Фирмино, Салах, Мане
Може да следите конфликта Република България Залцбург - Ливърпул НА ЖИВО в SportLive.bg.
Двубоят стартира с открит футбол и офанзиви към двете порти. Домакините демонстрираха по-активна игра в предни позиции и се добраха до няколко рискови обстановки пред вратата на мърсисайдци. Добри намеси на Върджил ван Дайк и Алисон предотвратиха ранен гол.
Ливърпул на собствен ред провежда няколко положителни набези, като късмет за пукотевица се откри пред Мохамед Салах и Садио Мане. Техните удари обаче не представляваха сериозна заплаха за вратаря Станкович.
Садио Мане реализира отличен пробив по левия фланг, откъдето центрира, а присъединилият се в предни позиции Наби Кейта съумя да се разпише с глава в опразнената врата - 0:1.
Минута по-късно Ливърпул стигна и до второ попадение в мача. Мохамед Салах получи дълъг пас по десния фланг, а стражът на Ред Бул Станкович излезе отвън наказателното си поле в опит да спре египтянина. Това се оказа неверно решение, а Салах съумя от доста дребен ъгъл да насочи топката към още веднъж опразнената врата - 0:2.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР