Насред събития като шпионският скандал (по Б. Борисов – бел.ред.),

...
Насред събития като шпионският скандал (по Б. Борисов – бел.ред.),
Коментари Харесай

Каракачанов пак пусна предизборната димка с връщането на казармата

Насред събития като " шпионският скандал " (по Б. Борисов – бел.ред.), институционалният неуспех към БНР, течът на данни от Национална агенция за приходите, изборът на нов основен прокурор и наближаващите локални избори вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов още веднъж пусна в послание обичаната си тематика – за връщането на наложителната казарма.

Това на процедура е невероятно, а и надали някой в действителност има желание да го прави, само че Каракачанов не стопира да го дава обещание на електората си, разчитайки на соцносталгията и нечии странни разбирания за " национализъм ".

Сега обаче той вкара нов настоящ детайл в сюжета: Вътрешна македонска революционна организация е показано като жертва на нещо като бойкот в държавното управление.

В събота военният министър разгласи, че връщането на казармата можело да стане от 2021 година, в случай че в този момент страната стартира да работи по тематиката.

В понеделник изясни, че към този момент е подготвен с проектозакона за доброволната военна работа и военното образование в учебните заведения, който би трябвало да е първа стъпка към връщането на наборната работа. Въпреки това обаче работата в държавното управление не вървяла.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР