Наследниците на Уитни Хюстън сключиха договор, с който да съживят

...
Наследниците на Уитни Хюстън сключиха договор, с който да съживят
Коментари Харесай

Съживявят Уитни Хюстън с холограма, обмислят и турне

Наследниците на Уитни Хюстън подписаха контракт, с който да съживят паметта на американската певица. Той планува да бъде публикуван неин посмъртен албум и да бъде осъществено турне благодарение на холограма, оповестяват Франс прес и Българска телеграфна агенция.
Дискографската компания "Праймъри уейв мюзик " разгласи, че е подписала контракт с наследниците на певицата, умряла през 2012 година. Фирмата се е сдобила с 50% от правата над музикалното и филмовото й завещание.
Уитни Хюстън е изпълнителката, получила най-вече награди за всички времена, припомня Франс прес. Нейният живот беше белязан от звезден напредък и падения, свързани с дрогата. Тя умря на 48-годишна възраст, като от обичаното дете на Америка се трансформира и в обичан обект на жълтата преса.
Приоритет на подписания контракт ще бъде реализирането на холограмно турне на Уитни Хюстън и вероятно на сходен театър на Бродуей.
"Уитни беше една изключителна певица и нейните песни и до през днешния ден са част от всекидневието на милиони хора по света ", съобщи Лорънс Месъл, изпълнителен шеф на "Праймъри уейв мюзик ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР