Насладете се на повече от 13 минути от геймплея на

...
Насладете се на повече от 13 минути от геймплея на
Коментари Харесай

Gamescom 2018: Геймплей видео към Metro Exodus

Насладете се на повече от 13 минути от геймплея на Exodus.
Тазгодишното издание беше извънредно мощно. Няма по какъв начин да е, откакто на него участваха заглавия, като Assassin’s Creed Odyssey, нов Devil May Cry, Metro Exodus, видяхме близо час от геймплея на Cyberpunk 2077. И въпреки Gamescom 2018 от дълго време да е в историята, към момента се появяват неща от него.

Преди дни IGN разгласиха в YouTube над 13 минути от геймплея на Metro Exodus, идната огромна игра от света на книгите на Дмитрий Глуховски. По незнайна причина, видеото изчезна, само че съобразителен консуматор на платформата за видеосподеляне е видял и качил още веднъж видеото, което може да видите нагоре.

Exodus е третата игра на 4A Games, отдадена на Артьом и другите оживели от нуклеарния апокалипсис над Русия. В тази игра, те излизат трайно отвън тъмницата на московското метро, с цел да поемат с голям локомотив през разрушените съветски степи. Светът на тази нова игра ще е в действителност солиден – огромен, колкото 2033 и Last Light взети дружно. Повече, по-разнообразни и по-жестоки врагове и създания, пълностоен денонощен цикъл, осъвременена графика, голям брой способи за къстъмизация (което може и да се види от видеото), нова история, открита природа на равнищата и доста часове на геймплей, в тази игра, почерпила ентусиазъм освен от придобилите паметен статус книги, само че и от друго емблематично пост-апокалиптично игрово заглавие – Stalker.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР