Наскоро стана ясно, че актрисата Доротея Толева, която последно си

...
Наскоро стана ясно, че актрисата Доротея Толева, която последно си
Коментари Харесай

Доротея и Емануела Толеви с нови проекти

Наскоро стана ясно, че актрисата Доротея Толева, която последно си спомняме от лентата " Пътят на достойнството " ще играе в новия сюжет на Мисията невъзможна с легендата Том Круз. там тя ще влезе в ролята на скришен съветски сътрудник.

Доротея и сестра й Емануела, която е половинката на водещия Андрей Арнаудов, са спортистки, занимавали са се със спорт - баскетбол, дълго време, след това стават модели. След това Доротея се насочва към киното и фотосите, малкия екран.

Сега и сестра й към този момент като че ли ще има интерес към сходни изяви, тъй като сутринта разгласи новата си графа в предаването на Георги Любенов. Там Емануела ще има време на показва разнообразни съумели българи в своя графа заран по Българска национална телевизия през уикендите. 

Двете сестри рядко са в центъра на публичното внимание, необикновен интерес имаше откакто стана ясно, че Емануела роди дете на Андрей, само че като цяло те не са толкоз дейни в медии и обществени мрежи.

Сега обаче Доротея побърза да показа насладата си от ролята, дружно с огромната звезда Том Круз, ще ги забележим на роден екран през лятото. 

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР