Наскоро оттеглилия се от актьорската професия Брус Уилис (Умирай трудно“,

...
Наскоро оттеглилия се от актьорската професия Брус Уилис (Умирай трудно“,
Коментари Харесай

Брус Уилис продаде образа си, за да може да гледаме още филми с него

Наскоро отдръпналия се от актьорската специалност Брус Уилис („ Умирай мъчно “, „ Шесто възприятие “) е първият артист, продал правата да бъдат употребен облика му на компания, създаваща филми и реклами, употребяващи изкуствен интелект и дийпфейк технологии. От DeepCake споделят, че те са „ наели “ цифров близнак на Уилис за рекламен план в Европа, тъй че на звездата от поредицата „ Умирай мъчно “ да не му се постанова изобщо да стъпва на снимачната площадка.

Уилис се отдръпна неотдавна от актьорската специалност, откакто беше диагностициран с афазия, дегенеративно когнитивно разстройство, засягащо говора и речта. Самият той наподобява няма нищо срещу концепцията.

„ Харесвам прецизността на моя воин. За мен това съставлява страхотна опция да се върна назад във времето. Невронната мрежа е подготвена по наличие от „ Умирай мъчно “ и „ Петият детайл “, тъй че героят ми е подобен с типа ми от тези години. С напредъка на модерните технологии, аз мога да споделям, работя и вземам участие във филмовия развой, даже и да се намирам на различен континент. Това е напълно ново и забавно прекарване за мен и съм признателен на екипа ни “, споделя Уилис.

Самите DeepCake към този момент водят диалози с няколко пенсионирали се артисти, както и с околните на умряли такива за работата по сходни планове.

Самата идея звучи извънредно смущаващо (в взаимозависимост от коя страна на новия век сте родени), само че евентуално би трябвало да привикваме с размиването сред действителното и виртуално, до момента в който един ден не се слеят и първото просто престане да съществува. Или най-малко сигурно във типа, в който до през вчерашния ден го познавахме.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР