Наскоро Ирина Шейк провокира интереса ни в новата рекламна кампания

...
Наскоро Ирина Шейк провокира интереса ни в новата рекламна кампания
Коментари Харесай

С кого се гушка Ирина Шейк

Наскоро Ирина Шейк предизвика интереса ни в новата рекламна акция на Intimissimi, където моделът театралничи за серия от невероятни фотоси по транспарантно долни дрехи.

Сега в профила на Ирина в Instagram за натъкнахме на нейн клип, който ни накара да поспрем със скролирането и да обърнем вниимание в новия план, в който е взе участие хубавицата. Този път работата ѝ е обвързвана с промотиране на серпантина на марката Pat McGrath.

В рекламната акция обаче моделът си партнира със сина на Елизабет Хърли - Деймиън Хърли. Виждаме Ирина Шейк, облечена в провокативна кожена рокля да интимничи със сина на актрисата, безропотно лежащ до нея.

View this post on Instagram
A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jul 13, 2020 at 8:34am PDT

По всичко проличава, че 17-годишният Деймиън е избрал да тръгне по пътя на известната си майка и към този момент прави първите си уверени стъпки в стилния отрасъл. А ползата към сина на Хърли е провокиран освен от това която в действителност е майка му, само че и от метода, по-който наподобява. Заради дългата си коса, Хърли-син елементарно може да бъде сгрешен точно с Елизабет Хърли.

View this post on Instagram
A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on Jul 13, 2020 at 8:50am PDT

Може би и по тази причина рекламата на спиралата, в която Ирина се гушка с Деймиън ни се стори по този начин въздействаща и провокативна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР