Наскоро IKEA Канада представи серия от цветни дивани, вдъхновени от

...
Наскоро IKEA Канада представи серия от цветни дивани, вдъхновени от
Коментари Харесай

Любовният диван на IKEA

Наскоро IKEA Канада показа серия от цветни дивани, въодушевени от общността – концепцията на дизайнерите е да почетат транссексуалните, небинарните и безполовите групи., Колекцията носи името „ Любовни седалки “ и включва 10 дивана, са основани от четирима ЛГБТ дизайнери и включват всичко - от великански кормила до цветни шарки и изкуствени цветя. Те символизират 10 разнообразни полови идентичности. Диваните обаче няма да бъдат продавани на клиенти, а ще бъдат показвани в магазините на IKEA в Канада след края на месеца на прайда – юни.

IKEA съобщи в прессъобщение, представено от CNN, че се надява акцията ще уважи " благосъстоянието и разнообразието на общността 2SLGBTQ + " – разширена абревиатура, което обгръща и тези, които се разпознават като двудушевни – с дух и на мъж, и на жена. Компанията дефинира диваните като " платформа за празнуване на и шерване на истории за любовта ".
 Срок на валидност до 31 август 21 юли 2022 | Още месец – до 31 август, e обезпечена актуалната стратегия за настаняване на бежанците от Украйна, а неяснотите...
Въпреки че пъстрите дизайни бяха показани още предходната седмица, през последните дни те станаха необятно дискутирани онлайн. Особено внимание притегли лилаво-розово „ двуполово “ диванче, проектирано от Шарлот Карбоун. То е построено с цветовете на бисексуалното знаме и разполага с подлакътници, наподобяващи действителните ръце. На него написа „ Когато промениш „ или “ на „ и “ и никой не ти има вяра “.

therapist: the bisexual ikea couch isn't real it can't hurt you

the bisexual ikea couch:
— alex (@alex_abads)

Потребители в Twitter го дефинират „ атрибут на филми на ужасите “, а представители на ЛГБТ общността разясняват, че не се усещат показани посредством него. Диванът е въодушевен от историята на Брайън Ланиган, бисексуален младпоет. Ланиган се появи в Twitter във вторник, с цел да изясни произхода на текста на дивана. „ За обърканите от фрагмента от стихотворението – истинският цялостен откъс е „ Добре е да обичаш момчета или девойки, само че когато смениш „ или " с „ и ", никой не ти има вяра ", написа той в обществената мрежа. Добави още, че ръцете са " предопределени да показват реакцията на публиката, изключително тази на други бисексуални хора, които се обръщат към мен след представления и биха споделили с мен своята история. "

В сбирката има и сив „ небинарен “ диван, почитащ хората, които не се отъждествяват с нито един от двата пола. Създаден и диван с изкуствени цветя в цветовете на дъгата, отдаден на целия ЛГБТ набор.

okay the bisexual ikea couch is odd can we talk about the nonbinary bondage couch now
— knox (@showponyboyx)

IKEA напълно не е първата корпорация, която реши да посвети специфична серия на ЛГБТ. Само преди няколко седмици LEGO стартира на пазара ЛГБТ конструктори. Вижте повече в идната публикация:

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР