Наскоро анонсирания Huawei P20 Pro предизвика много шум, предлагайки няколко

...
Наскоро анонсирания Huawei P20 Pro предизвика много шум, предлагайки няколко
Коментари Харесай

Huawei е работила над смартфон с прорез три години преди Apple

Наскоро обявения Huawei P20 Pro провокира доста звук, предлагайки няколко неповторими за пазара особености: тройна камера, приета за доста по-добра за правене на фотоси в условия на слаба осветеност и Twilight разцветката. Тези дни се организира Huawei Analyst Summit, където водачите на компанията са говорили с публицисти и са разказали доста забавни неща.

По-специално е станало ясно, че самия цвят Twilight може и да не се появи на пазара, защото доста от екипите я смятали за прекомерно предизвикателна и желали да я заменят с елементарния виолетов нюанс. Въпреки това, Huawei, съгласно нейния заместник-председател, се стреми да бъде по-малко консервативна в своите възгледи и се пробва повече да опитва.

Любопитното е това, че един от уроците за Huawei стана дисплеят с разрез. В диалог с публицисти е станало известно, че Huawei е замисляла тази концепция от 3-4 години, само че се е оказала прекомерно нерешителна, мислейки, че потребителите няма да одобряват такова оформление. Както е обяснено и от представителите на марката, в Китай обичат симетрията, а „прорезът“ в някаква степен нарушава това.

Впрочем Apple сподели, че концепцията работи и на Huawei им е останало единствено да си поръсят главата с пепел заради една пропусната опция да зададат тренда. Очевидно, точно този опит се трансформира в определящ още за търсенето на тройната камера в Р20 Pro.

Принципът й на работа към този момент сме го разглеждали, а в вероятност сходни решения ще се появят и при другите производители (в това число и Apple). Относно самата Huawei, по увещание на един от нейните мениджъри, ще продължи да опитва и да бъде по-отворена за смели решения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР