Нашумялата американска журналистка Дженифър Равало се е отказала да завежда

...
Нашумялата американска журналистка Дженифър Равало се е отказала да завежда
Коментари Харесай

Джени Суши не е завела гражданско дело срещу Кубрат Пулев

Нашумялата американска журналистка Дженифър Равало се е отказала да завежда дело против българския нокаутьор Кубрат Пулев, който я целуна пред камерите след багра с румънеца Богдан Дину.
 Кубрат Пулев: С Джени Суши за пари не сме говорили
Кобрата: Със Суши за пари не сме говорили

" Очаквам американската институция да се отнесе заслужено "

" Искам да бъде ясно, че в никакъв случай не съм завеждала дело, споедли Равало пред " България Днес ". " С Пулев в никакъв случай не сме били другари. Не съм се съгласявала на целувката. Той излъга целия свят, когато сподели, че сме били другари, до момента в който ме целуваше. Това беше неговият първи мач в Съединени американски щати. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача ".

" През цялото време мълчах ", добави репортерката. " Получавах известия от приятелката на Пулев. Тя ме следваше в " Инстаграм " и слагаше мои хаштагове в нейните постове. Казват, че употребявам случая, с цел да стана известна.

Няма да трансформира нищо, колкото и да приказвам. Българите към този момент имат построено мнение ".

Кобрата е със спрени права до 23 септември. Той ще се яви на още едно чуване на 22 юли, като прогнозите са оптимистични за бързо връщане на замразения му лиценз.

Кубрат Пулев и неговият управител Ивайло Гоцев към момента не са дали отговор на изказванията на Дженифър Ревало, известна повече като Джени Суши.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР