Нашумелият през последните години рапър Flex и танцьорът Калоян Димитров-BallaN ...

Нашумелият през последните години рапър Flex и танцьорът Калоян Димитров-BallaN

Рапърът Flex и танцьорът BallaN пускат Верен на мен

Нашумелият през последните години рапър Flex и танцьорът Калоян Димитров-BallaN – финалист от последния сезон на риалити предаването Фермата, показаха пред меломаните взаимния си план, озаглавен Верен на мен.

В него те приканват хората да не предават себе си, да смъкват маските и да бъдат такива каквито са, тъй като единствено тогава те могат да изживеят пълноценно своя живот.

„ Да бъдем себе си е значимо, не единствено тъй като всички останали функции са заети, а тъй като това е единственият метод да бъдем щастливи и пълноценни. Няма маска, която можем да носим прекомерно дълго, без да ни отегчи или заболи. Няма роля, която можем да играем постоянно, а в случай че сме задоволително почтени ще признаем, че в най-щастливите си моменти сме били свободни... да бъдем себе си “, споделя рапърът Flex.

Във видеото особено присъединяване взима танцьорът Калоян Димитров-BallaN – финалист от последния сезон на Фермата. Хип-хоп танцьорът и влогър, прочут под псевдонима Ballan печели прозвището „ българския Джъстийн Бийбър “ поради приликата с неговия жанр, а по време на риалити предаването печели и сърцата на публиката, като в техния избор на финала той е класиран преди всичко.

Именно във Фермата Flex вижда Калоян, който го впечатлява с непринуденото си държание и достойното си показване. Рапърът взема решение да го предложения да се включи във видеото на Верен на мен, а хип-хоп танцьорът харесва плана и приема да стане част от него.

Верен на мен е по музика на Flex, по текста работи дружно с D-zasta, а видеото е снимано от режисьорът Радостин Събев – Шошо. Проектът е показан в канала Kartelarecords.

Източник: slava.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg