Нашумелият покрай участието си в риалити шоуто "ВИП Брадър" Джино

...
Нашумелият покрай участието си в риалити шоуто "ВИП Брадър" Джино
Коментари Харесай

Джино завлече и Люси Иларионов

Нашумелият около присъединяване си в риалити шоуто "ВИП Брадър " Джино Бианкалана е задлъжнял и към режисьорът Люси Иларионов. Представящият се за много състоятелен българин с американско поданство, взел назаем не дребна сума пари, които към ден сегашен очевидно не има намерение да върне, научи HotNews.

"Сумата не е огромна, само че е реалност, че ми дължи пари и си прави на ударен. Вече спря да ми подвига телефона, крие се ", разказвал Иларионов пред свои близки. Според осведомени ставало въпрос за сума към 2500 лева Режисьорът му ги дал от страдание, само че вярвал, че ще си ги върне, защото Джино го уверявал, че ще се разплатят след месец-два. С днешна дата е минало съвсем половин година, а някогашният на фолк певицата Джена към момента не е възстановил заемът си.

Взимането на пари на заем е честа процедура при риалити звездата. Люси не е единственият изпържен, имало десетки хора, които не са обществени персони, само че се предоверили на обаятелния Бианкалана и му дали много по-крупни суми. За тези схеми на брадъра описа и ямболията Динко. Ловецът на бежанци изкара на ярко наглата му постъпка по отношение на някогашната брачна половинка на Джино - Дейна, която също е завлечена с доста пари. Ставало въпрос за над 20 000 $.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР