Нашият призив беше мотивиран от разбирането, че трябва да осигуряваме

...
Нашият призив беше мотивиран от разбирането, че трябва да осигуряваме
Коментари Харесай

Христо Иванов: ГЕРБ и ДПС са носители на корупционен модел, който се свързва с г-н Борисов

Нашият апел беше стимулиран от разбирането, че би трябвало да осигуряваме преграда пред присъединяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи във властта. Това съобщи в " Панорама " по Българска национална телевизия Христо Иванов за поканата към Кирил Петков и Асен Василев да се явят с общи листи на идните избори.

Подкрепата за " Демократична България " не е застрашена, спокоен съм за това ", разяснява съпредседателят на Демократична България.

Христо Иванов упрекна ГЕРБ и Движение за права и свободи, че са носители на един корупционен модел, " който се свързва с господин Борисов ". Това не разрешава на " Демократична България " и " Продължаваме промяната " да бъдат естествени сътрудници в смяната, която желаеме, сподели Иванов.

Според него дружно двете обединения са можели да реализират по-висок резултат на изборите, в сравнение с по настрана.

" За да махнем Иван Гешев, би трябвало или Висш съдебен съвет да види действителността и да гласоподава, както беше препоръчано от проф. Стоилов или Народното събрание да одобри промени в Конституцията ", добави Христо Иванов.

По думите му има партии, които би трябвало да останат отвън властта, с цел да може тя да бъде излекувана от корупцията.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР