Нашият премиер се казва Кирил Петков. Точка. Не планираме смяна

...
Нашият премиер се казва Кирил Петков. Точка. Не планираме смяна
Коментари Харесай

Може ли премиерът да не е Кирил Петков?

Нашият министър председател се споделя Кирил Петков. Точка. Не планираме промяна на метода. Държавата е добре ръководена, икономическите индикатори са повече от положителни. Няма съображение за промяна нито на премиера, нито на финансовия министър.

Това сподели Венко Сабрутев от „ Продължаваме промяната “ в ефира на Нова телевизия. По думите му Тошко Йорданов слага тези условия, тъй като знае, че при последващи избори Има Такъв Народ няма да са във властта.

" Няма да има коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", безапелационен беше той. Сабрутев изясни, че ще вършат коалиция с всички партии, които желаят да се борят с корупцията и желаят хората да живеят добре.

" Спряхме кранчетата и има пари за по-високи пенсии, по-високи заплати за лекарите, за безвъзмездни детски градини ", сподели той. Попитан мислят ли за общи листи с Демократична България, той отговори, че това седи като сюжети на масата. „ Но първата ни цел е сформиране на държавно управление, с цел да не вкараме страната в спиралата на рецесията ", сподели депутатът от Политическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР