Нашият народ много пъти ни е казвал къде грешим –

...
Нашият народ много пъти ни е казвал къде грешим –
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Народът ни изпрати в тази зала с една поръка – промяна

Нашият народ доста пъти ни е казвал къде бъркаме – дали на митинг, дали в референдум, дали в избори. На 4 април той ни изпрати в тази зала с една-единствена поръка – смяна. Това съобщи най-възрастният народен представител в 45-ия парламент – Мика Зайкова от „ ИТН “. По традиция, тя откри първото съвещание на Народното събрание.

По думите ѝ става дума за „ тази смяна, която ще извади България от всички последни места в Европейски Съюз, тъй като аз и, уповавам се, вие, желаете да видите в очите на българите щастието от това да не сме най-бедни, да не сме най-нещастни и да не живеем минимум и да не сме най-безпросветни “.
Снимка: Ладислав Цветков
„ Независимо от това, че сме разнообразни, че имаме разнообразни политически убеждения, мисля, че имаме една политическа цел – разцвет на България и почтено място в европейското семейство. Мисля, че нашите предшественици са ни дали и формулата за реализиране на тази цел и тя е изписана на фасадата на тази постройка – „ Съединението прави силата “, съобщи Зайкова.

Преди словото си тя разгласи, че съвещанието ще се предава директно по Българска национална телевизия и БНР, като с усмивка добави: „ Моля за усмивки и за наслада, дано народът да види че народните представители в 45 Народно събрание са хора с положително въодушевление и имат комизъм “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР