Нашият иновативен подход към социалните придобивки за служителите ни откроява

...
Нашият иновативен подход към социалните придобивки за служителите ни откроява
Коментари Харесай

Kak Scalefocus трансформира начина, по който се грижи за всеки един талант от екипа си

Нашият новаторски метод към обществените придобивки за чиновниците ни откроява като водещ шеф, споделя Цветелина Еремиева, шеф " Човешки запаси " в Scalefocus. Компанията дава гъвкави софтуерни решения и услуги за да подкрепя клиентите си да порастват, да иновират и да посрещат бизнес и софтуерните провокации. С над 500 сполучливо приключени плана за повече от 300 клиенти от Северна Америка, Европа и Близкия Изток, компанията се утвърждава като приближен софтуерен сътрудник на редица Fortune 500 компании и водачи в разнообразни индустриални вертикали – опазване на здравето, финанси, обезпечаване, енергетика, осведомителни технологии и други. Scalefocus има развойни центрове в седем местоположения в България, Северна Македония и Турция, както и комерсиално посланичество в Съединени американски щати.

- В какво се показваше вътрешната ви HR политика за корпоративни придобивки и спомагателни хонорари за чиновници, преди да започнете да работите с Re:benefit, и имаше ли съответна нужда или предизвикателство, което ви насочи към платформата?

- Преди да преминем към използването на система за гъвкави придобивки, в Scalefocus предоставяхме идентични спомагателни тласъци за всички чиновници. Това постановяваше потребността независимо да търсим разновидности и да сключваме контракти с доставчиците поотделно. Недостатъците на този метод са редица – не се регистрират самостоятелните потребности на чиновниците, а компанията прави спомагателни разноски за застраховане на договорните връзки с обособените снабдители на артикули и услуги. Вътрешни изследвания демонстрираха, че част от сътрудниците не използваха всички придобивки или не знаеха за съществуването на част от тях. Оказа се, че вършим обществен разход, който освен нямаше добавена стойност за чиновниците, а и сътрудниците губеха интерес към обществения пакет или пък го одобряваха за даденост.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg