Нашите нездравословни практики и начин на живот са наистина вредни

...
Нашите нездравословни практики и начин на живот са наистина вредни
Коментари Харесай

Интересни дизайнерски еко продукти, с които ще живеете по-устойчиво

Нашите нездравословни практики и метод на живот са в действителност нездравословни за околната среда и постепенно водят до нейния крах. Светът се трансформира към по-лошо и поради това. Ето за какво е извънредно значимо да живеем стабилно и умишлено и да се грижим за околната среда.

Интегрирането на устойчиви решения в нашия метод на живот става от решаващо значение! Дори да звучи мъчно можем да внедряваме сходни решения по разнообразни способи. Вече се измислят устойчиви други възможности за съвсем всичко.

Почти всеки артикул, който използваме в всекидневието си, има екологична опция. Замяната с по-екологични варианти ще бъде от големи значение за околната среда. От рибена кожа, получена от кожи от сьомга, до устойчиви еко чинии - ето една забавна сбирка от устойчиви дизайни на артикули с които да станете по-зелени!

Еко велосипед

Този велосипед, направен от шперплат, е основан с желанието да накара повече хора да се съсредоточат върху устойчивия метод на живот. Дизайнът се назовава " Openbike " и макар очевидните проблеми, които идват с велосипед, изработен от шперплат, той към момента е налична и лека опция за тези, които желаят да живеят по-екологично.

Не става въпрос единствено за велосипеда. Замърсяването на градовете няма да изчезне от единствено себе си. Този велосипед ще промени гледната ви точка за досегаемост и резистентност.

" Зелени дружно "

е общ план на Money.bg и Webcafe.bg, който обръща внимание на екологичните трендове - както в всекидневието на всеки от нас, по този начин и в бизнеса.

Научете повече тук:

" Лампата " loop

е минималистичен артикул, който има едвам няколко елементи. Може да се да го употребявате, когато работите и когато четете. Освен това е изработен от най-вече устойчиви материали, тъй че има спомагателен бонус от потреблението на нещо, което понижава въглеродния ви отпечатък. Идеята за Loop е, че когато насочите светлината надолу, тя служи като осветяване на работното ви пространство. Когато приключите с работата, можете просто да го завъртите във вътрешността и той обезпечава по-мела светлина, до момента в който четете, водите дневник, се наслаждавате на обичаната си стрийминг услуга. Няма потребност да докосвате употребявате бутони или приложение, с цел да употребявате продуктът.

" Зелени компютри "

Acer показа голям брой нови артикули от серията Vero. Екологично съобразеното продуктово портфолио включва два нови ноутбука Aspire Vero, десктоп Veriton Vero, нови монитори Vero, нова мишка и клавиатура Vero и проектор. Всички тези артикули са направени от рециклирана пластмаса, както и рециклируеми опаковки.

Преносимите компютри Aspire Vero са резултат от уговорката на марката да сътвори по-устойчиво бъдеще. " Зелените " компютри са направени от рециклирана пластмаса.

Jenga
 Снимка 578855
Източник:

Една много занимателна и известна игра към този момент има еко версия. Това е или tower blocks. Не е нужно доста мислене или физическа мощ, макар че тактиката също е значима. Корейският световен производител Intops искаше да понижи своя световен отпечатък, даже когато създава артикули, употребяващи разнообразни материали, които, за жалост, включват пластмаса. Така те измислиха план, който употребява всички тези изхвърлени материали и ги трансформира в нещо потребно. Те използваха материали от изхвърлени дефектни продукти, които създават.

Еко хартиена опаковка
 Снимка 578857
Източник:

е устойчива опция на облицованите с пластмаса хартиени опаковки, основани да отделят пластмасовата обшивка от нейното хартиено покритие.

Преди да стартира процесът на преработване, пластмасата и хартията би трябвало да бъдат разграничени, което изисква специфичен развой, който е безценен и не е елементарно наличен по целия свят. Дизайнер Pushan Panda основава Bruk - идея за устойчива опаковка, която прави отделянето на пластмасата от хартията толкоз елементарно, колкото е беленето на банан. Когато потребителите изконсумират продукта, те могат просто да раздерат Bruk на половина от горната му част. След като хартиеното покритие е раздрано на половина, облицовката се разкрива и може да се рециклира независимо.

Кожени продукти
 Снимка 578858
Източник:

Устойчивата мода може да е предизвикателство, само че не и невероятно за реализиране. За изработката на кожени портфейли да вземем за пример се употребява рибена кожа. Това е нов тип кожа, която може да се употребява за разнообразни аксесоари.

Създателите употребяват рибни кожи, предопределени за изхвърляне. След специфична обработка рибена кожа се употребява за изработката на разнообразни аксесоари като портфейл или картодържатели. Fish Leather предлага дългогодишен артикул на пръв взор наподобява малко на змийска кожа. Много хора се питат дали мирише на риба. Не мирише на риба, а просто на естествена кожа, както мирише портмоне от подобен материал.

" " демонстрира положителните образци и значимите препоръки - всичко, което би трябвало да знаем по пътя към по-природосъобразно битие, работа и правене на бизнес. Проектът се реализира с поддръжката на,,,,,,,,.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР