Наши следовател и прокурор са в Скопие до неделя Близки

...
Наши следовател и прокурор са в Скопие до неделя Близки
Коментари Харесай

Окончателно: 45 са жертвите от катастрофата на „Струма“

Наши следовател и прокурор са в Скопие до неделя
Близки оплакват юноша, оказал се жив и здрав

При спомагателен оглед на авариралия рейс с жители на Северна Македония е открито още едно тяло. Така броят на жертвите при тежкия пътен случай на автомагистрала “Струма” става 45, както беше оповестено в началото. Това съобщи през днешния ден заместител основният прокурор Борислав Сарафов, началник на Националната следствена работа.

В 21,15 часа в трагичната нощ на неделя против понеделник са влезнали през “Капитан Андреево” 52 пасажери, от тях 45 намерихме в рейса, седем са в “Пирогов”. За страдание няма още един спасен”, сподели Сарафов.

Той посочи, че командированите в Скопие следовател и прокурор ще останат там най-късно до неделя. Те би трябвало да донесат документите, обвързвана с авариралия рейс и ДНК профили на роднините на починалите. Веднага по-късно ще стартира и идентифицирането на жертвите на случая.

Резервация за пътешестване със същата компания е имал и младия Енес, само че в последния миг отпътувала за Истанбул с различен рейс. Телефонът му бил негоден, околните му нямали връзка с него и два дни претърпели в смут, че е измежду починалите на “Струма”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР