Нашето тяло е най-уникалната “машина” в цялата вселена. Всеки дисбаланс

...
Нашето тяло е най-уникалната “машина” в цялата вселена. Всеки дисбаланс
Коментари Харесай

Как да върнем тялото си към "първоначалните му настройки"

Нашето тяло е най-уникалната “машина” в цялата галактика. Всеки дисбаланс или проблем в тялото ни може да бъде посочен и остранен посредством активиране на личните възстановителни механизми.

На тази философия се основава техниката наречена Боуен. Според основателя й, Том Боуен, тя е средство да върнем тялото си към “първоначалните настройки”.

Боуен лечението е основана в покрайнините на Мелбърн, Австралия от починалия към този момент Том Боуен през 60-те и 70-те години на предишния век.
По публични данни той е лекувал по към 13 000 пациенти на година.

След неговата гибел един от учениците му основава Австралийската академия за Боуен терапия. Тази методика е публикувана в 37 страни по света. На контитентална Европа тя влиза през 2000 година, а в Бългрия - едвам през 2009 година.

Характерното за лечебния развой е, че той се прави от самото тяло, а лечението съставлява серия от разнообразни Боуен придвижвания с лек напън.
терапия се състои от нежни придвижвания с палци и пръсти върху мускули и съединително-тъканни структури, непосредствено върху кожата или леки облекла.Копирано от standartnews.com
Терапията се състои от нежни придвижвания с палци и пръсти върху мускули и съединително-тъканни структури, непосредствено върху кожата или леки облекла.

Тези придвижвания изпращат известия до нервната система, възвръщайки клетъчната памет до едно желано, уравновесено и отпуснато равнище.

Техниката се предлага за всички възрасти, от новородени до остарели хора. Тя е доста ефикасна против мускулно-скелетни проблеми, главоболие и мигрена, проблеми с бъбреците, даже бебешки колики.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР