Нашето общ в най-скоро време трябва да вземе решение, за

...
Нашето общ в най-скоро време трябва да вземе решение, за
Коментари Харесай

Иво Христов: Който и екип да дойде на власт, ще трябва да кърпи ситуацията в армията

Нашето общ в най-скоро време би трябвало да вземе решение, с цел да не бъде изправено пред това да храни непозната войска. Това сподели проф. Иво Христов от Българска социалистическа партия в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

„ Българската войска е в трагично положение. В момента който и екип да пристигна на власт би трябвало да кърпи обстановката. Трябва да се пристъпи към дълбока рационализация на армията, паралелно с това да се закупи нов вид изтребител “, акцентира той. Геополитическите проблеми в района се изострят от ден на ден и ние би трябвало да предприемем незабавни ограничения, прикани проф. Христов.

По отношение на свадите в Народно събрание, Иво Христов разяснява: „ Г-н Главчев се отърва с четири гласа и това е показателно. Не може новият парламент да стартира с дребнави заяждания и отмерване на времето с акуратност до секунда. Ние сме в Народното събрание, с цел да се споделят скъпи неща. Парламентът не работи.

Това е институция, която е функционалност на изпълнителната власт. Управляващите се пробват да заличат по всевъзможен метод разликите в политиката. Има рецесия. Проблемът е в това, че ръководещите не са били подготвени за властта “. „ Умерзен съм от ситуацията на взаимна ненавист. Този звук би трябвало да бъде преустановен “, сподели Христов. Според него ръководещата коалиция няма идеология, също така не заслужава 100 дни толеранс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР