Нашенски водач успя да ядоса със своето паркиране. Изненадващо? Вероятно

...
Нашенски водач успя да ядоса със своето паркиране. Изненадващо? Вероятно
Коментари Харесай

Българин с Mercedes вбеси летовници на Френската Ривиера

Нашенски лидер съумя да ядоса със своето паркиране. Изненадващо? Вероятно не. Въпросът е, че Mercedes-ът със софийска регистрация изненадва с паркиране не къде да е, а във Франция. По особено - на паркинга на магазин, който се намира на Френската Ривиера, написа glasnews.bg.

Водачът на бял CL 500 паркирал на мястото за електромоболи и направил по този начин, че различен да не може да влезе до него. И затова да зареди батериите, каквото е и предназначението на мястото, ситуирано до зарядна станция за електрически автомобили.

`Българин

" Бай Ганьо е жив. Снимката е от през днешния ден по обяд 11:45. Френската Ривиера, паркингът на супермаркет в " Болю Сур Мер " ", написа създателя на фрагмента.

Абсурдът се добавя и от обстоятелството, че бялото возило надалеч не може да мине за екологично. Ако се има вяра на емблемите, колата разполага с мотор, който е с кубатура от цели пет литра.

Ситуацията е споделена от очевидци в група за електрически коли във Фейсбук. Там потребителите са възмутени от постъпката на нашенеца, а епитетите не закъсняват. Както и аналогията с паметния героя на Алеко Костантинов Бай Ганьо, прочул се из Европа със своите странствания.

Вижте част от мненията на потребителите на Фейсбук:

" Днес не бях с електричката и нямах време да са занимавам, само че идващия път ще му извикам куките. Тук няма потребност да им звъниш, те са постоянно наоколо "

" Такива като се върнат в България оревават всичко, че страната ни е доста зле и единствено дават за образец Запада "

" Като му изшият една хилядарка и ще видиш по какъв начин ще се научи ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР