Нашата организация не е оптимист за бюджета, който беше заявено,

...
Нашата организация не е оптимист за бюджета, който беше заявено,
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Бюджетът е полупразен басейн

Нашата организация не е оптимист за бюджета, който беше декларирано, че ще бъде импортиран. Асен Василев съобщи, че ще внесе бюджет с 3% недостиг. Трябва да е ясно, че подобен недостиг значи тежък недостиг във всички обществени системи.

Това сподели пред Ваня Григорова от КТ " Подкрепа ". И даде образец:

" Да си представим един полупразен басейн, в който споделяме, че няма да наливаме в допълнение вода, т.е., няма да усилваме налозите на богатите и на компаниите, които образуваха свръхпечалби, само че ще плащаме повече, тъй че да можем да покрием натрупалата се инфлация. Очевидно е, че е невероятно, има физически закони, има математика. 2+2=4. Ако желаеме от 2+1 да изкараме 4, ще е мъчно. Безсмислица е това, което се приказва от актуалните ръководещи и работодателските организации ".

В предаването 12+3 " Григорова подсети на Асен Василев по какъв начин от Природен парк са обяснявали в предизборната акция, че минималната работна заплата би трябвало да се усили и че има късмет да го направи в този момент:

" Видяхме своенравие от страна на Природен парк, когато бяха в постоянно държавно управление и имаха опция да усилят минималната работна заплата, обявиха, че
е невероятно да се случи повторно предходната година. Властта в този момент е в техни ръце и най-малко един път да покажат поредност ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg