Наш читател, който ще наречем Дани38, сподели история за случилото

...
Наш читател, който ще наречем Дани38, сподели история за случилото
Коментари Харесай

Майка на дете с аутизъм: “Демонът, който измъчваше детето ми …”

Наш четец, който ще назовем Дани38, показа история за случилото се със сина й, когато бил дребен. “Най-напред ще кажа, че не е елементарно да ме изплашиш, тъй като хората са доста по-лоши от другите божи създания. И в случай че чуя някакъв звук, постоянно отивам да ревизира от къде идва и не се загъвам през глава.Тази история ще ви звучи като измислица, само че тя е същинска, а за мен е и доста страшна. Сега синът ми (няма да кажа същинското му име, а в историята ще го назовавам Бори) е на 10 години. Когато беше на 4 години той стартира да приказва за някой, който наричаше „ Гарфийлд “.За мен всичко това беше доста необичайно, защото не говореше за котката от анимационният филм. Един ден Бори ми сподели, че го вижда в съня си и това го плаши доста. Той стартира да се разсънва през нощта крещейки и идваше да спи в леглото ми. Всичко това ме притесняваше от ден на ден и повече, и започнах да му задавам разнообразни въпроси.
d1 5 - Майка на дете с аутизъм: " Демонът, който измъчваше детето ми... " Причината, заради която не го попитах незабавно беше, че той постоянно играе с мислени другари, по този метод живее в личния си дребен фиктивен свят. В допълнение, той има недостиг на вниманието, хиперактивност (ADHD) и аутистично разстройство.Това продължи съвсем година и най-сетне получих отговори от сина си. Той сподели, че Гарфийлд е пристигнал при него в съня му и го е помолил да остане в света на сънищата му, тъй като е доста уединен. Бори му отказал, само че предложил да остане в стаята му и да живее там.Тогава в действителност се уплаших … Заявих му, че в никакъв случай не би трябвало да кани някой от неговите „ измислени другари “ в стаята си. И тогава разбрах, че стаята на сина ми постоянно е била някак странна.
Майка ми, която е по-сензитивна от мен, в никакъв случай не е обичала да влиза в нея или най-малко да остава за по-дълго там. Винаги ми е споделяла, че се усеща необяснимо необичайно, и че ще е добре да сменим стаята на детето. А котката ни в никакъв случай не беше спала в стаята на Бори и не я харесваше, а след това внезапно стартира да върви при него и да спи на леглото му. Сега разбирам, че го е пазела от “нещото ” …Не знам дали това е значимо в този подтекст, само че ще кажа, че моето семейство сме вярващи и, когато синът ми ми описа за Гарфийлд аз го научих на „ проклинание “ – молитва, която да споделя, в случай че това създание пристигна още веднъж и го уплаши. Звучеше по този начин:„ Създание Гарфийлд, не разрешавам те в името на Исус Христос…излез от стаята ми ”Една нощ той пристигна при мен в леглото и легна до мен. Събудих се от мощно и ясно изречената молитва на глас, което ме изплаши и шокира. Спомням си по какъв начин лежах и се молех безшумно на Бог и на светиите да ни пазят. Бори стоеше прав до леглото и се взираше в тъмнината. Тогава в действителност повярвах, че в стаята има демонично наличие.По-късно обиколих всички стаи в къщата и се молех във всяка за помощ от Св. Михаил. След това визитите на Гарфийлд при сина ми съвсем изчезнаха. Това продължи 2 години. Но, когато Бори беше на 6 години всичко стартира още веднъж …
d2 4 - Майка на дете с аутизъм: " Демонът, който измъчваше детето ми... " След време Бори потегли на учебно заведение и заради неговия аутизъм и ADHD имаше доста сложни моменти. Другите деца го намират за неузрял и не схващат проблемите му, а като включим и завръщането на Гарфийлд компликациите станаха още по-големи. Отново започнах да се апелирам, с вярата, че ще изчезне.Поради своите проблеми, Бори от 4-годишна възраст постоянно посещава терапия. Той споделил историята за Гарфийлди на терапевта. Казал му, че има проблеми в учебно заведение, заради обстоятелството, че Гарфийлд му пречи да спи и го пита за разнообразни неща, а също така към този момент го вижда и когато е безсънен.Не знам дали терапевтът е повярвал на сина ми, само че му дал съвет, който оказа помощ. Каза на Бори да отговори на Гарфийлд, че може да му даде единствено одеяло, защото има потребност от отмора. И този елементарен съвет ненадейно подвигна властта на Гарфийлд над детето ми.По-късно се преместихме от този апартамент и наподобява в точния момент. Наскоро синът ми призна, че преди години Гарфилд постоянно го е молил да скочи от терасата с цел да остане вечно с него.Смятам себе си за песимист, само че цялата история беше доста страшна и действителна. Не съм сигурна, че синът ми е обладаван, само че евентуално нещо зло се опитваше да го вземе. ”Ако желаете да разкажем и вашата история,пратете я на адрес: [email protected]Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР