НАСА увеличи почти седем пъти цените на търговските услуги за

...
НАСА увеличи почти седем пъти цените на търговските услуги за
Коментари Харесай

НАСА увеличи цените на доставките до Международната космическа станция

НАСА усили съвсем седем пъти цените на комерсиалните услуги за доставка на товари до Международната галактическа станция и връщането им на Земята, заяви интернет порталът Space News.
Според него в ръководството са решили, че новата стойност на услугите „ отразява на ресурсите на НАСА ”. По информация на галактическата организация, решението по този въпрос се базира на „ разисквания със заинтригуваните страни, на настоящото развиване на пазара и на упованията на нови търговски организации, предоставящи аналогични услуги ”.
 Астронавтите от NASA излязоха да поработят в открития Космос (ВИДЕО) Астронавтите от NASA излязоха да поработят в открития Космос (ВИДЕО)
Американските астронавти Майкъл Хопкинс и Виктор Глоувър излязоха в открития Космос от борда на Международната галактическа станция /МКС/...
Както акцентира порталът, цената за доставката на 1 кг товар на търговски компании до се е повишила от 3 000 на 20 000 $, а за връщане на земята – от 6 000 на 40 000 $. Един час работа на астронавтите на Международната галактическа станция за търговски организации се прави оценка на 130 000 $, като по-рано тази услуга е коствала 17,5 хиляди $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР