НАСА проучва възможността за заснемането на филм в космоса. Това

...
НАСА проучва възможността за заснемането на филм в космоса. Това
Коментари Харесай

НАСА проучва възможността за снимки на филм в Космоса

НАСА изследва опцията за снимането на филм в космоса. Това беше оповестено по време на видеоконференция по отношение на вероятностите за проучвания на борда на Международната галактическа станция от шефа на НАСА Джим Брайденщайн, без да се прецизира по кое време може да се осъществя сходна концепция

„ Имаме потребност от комерсиална активност на борда на галактическите станции и само че за такава активност ще ни трябват астронавти, които извършват търговски задания, - сподели той и добави „ преглеждаме опцията да изпратим астронавти, които да са заинтригувани да снимат филм в космоса.

" " Всички са разчувствани от концепцията, че прочут артист може да направи филм в космоса. Това провокира нараснал интерес. " " Ако прочут артист желае да направи филм, тогава ние го поддържаме ", сподели шефът на НАСА.Брайденщайн разгласи опцията да се снима сходен филм в „ Туитър “ през май тази година, като уточни, че НАСА „ е щастлива, че може да работи с Том Круз по филм, сниман на борда на галактическата станция “. Той изрази вяра, че сходен филм " ще въодушеви ново потомство инженери и учени ".

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР