Народното събрание ще обсъди на второ четене промените в Закона

...
Народното събрание ще обсъди на второ четене промените в Закона
Коментари Харесай

Ето какви закони ще приемат депутатите през седмицата

Народното заседание ще разиска на второ четене измененията в Закона за висшето обучение. Това планува точка първа от проектопрограмата за работа на депутатите в четвъртък.

В дневния ред за четвъртък е и второто гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за безвредно потребление на нуклеарната сила и второто четене на измененията в Закона за предприятията на обществената и солидарна стопанска система.
На второ четене ще бъдат прегледани на следващия ден измененията в Закона за туризма. В плана на стратегия за сряда са и първите гласувания на промени в Закона за административното контролиране на производството и търговията с оптични дискове, матрици и други носители, съдържащи обекти на авторското право и сродните му права, както и промените в Закона за техническите условия към продуктите.

Парламентът даде мандат за влизане в еврозоната единствено при курс от 1.95583 лв. за евро

В петък се чака Народното събрание да ратифицира Споразумението за даване на консултантски услуги, засилващи устойчивостта към опасности от бедствия, сред Министерството на вътрешните работи на Република България и Международната банка за възобновяване и развиване, подписано в София на 6 декември 2019 година След ратификацията е очакван постоянен парламентарен надзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР