Народният представител Владислав Николов напуска парламентарната група на ГЕРБ и

...
Народният представител Владислав Николов напуска парламентарната група на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Депутат напусна групата на ГЕРБ, повежда листа при Цветанов

Народният представител Владислав Николов напуща парламентарната група на ГЕРБ и става лидер в листите на партията на Цветан Цветанов " Републиканци за България ".
За напускането на групата на ръководещите заяви при започване на днешното съвещание шефката на Народното събрание Цвета Караянчева.
 Цветанов ще е лидер на листата на Републиканци за България във Велико Търново Цветанов ще е лидер на листата на Републиканци за България във Велико Търново
Председателят на „ Републиканци за България ” Цветан Цветанов ще е лидер на листата във Велико Търново за идните парлам...
Николов е написал писмо до Караянчева, с което афишира, че напуща парламентарната група, само че ще остане в Народното събрание като безпартиен. Мотивите не бяха посочени, само че станаха ясни още тази заран, откакто Цветанов разгласи водачите на листите си.
Николов е взел участие в работата на последните три Народното събрание, избиран от 15-ти Многомандатен изборен регион (МИР) – Плевен, а в този момент повежда листата на партията на някогашния втори в ГЕРБ за същия регион, излиза наяве от оповестените имена на водачите на листите на „ Републиканци за България “ за идните парламентарни избори.
В рамките на това Народно заседание Владислав Николов взе участие в работата на Комисията по бюджет и финанси и е заместник-председател на Комисията за наблюдаване на приходните организации и битката със сивата стопанска система.
Това не е първият народен представител от ръководещите, който се трансферира в партията на Цветан Цветанов. Няколко месеца по-рано това направи и Джема Грозданова, някогашен ръководител на парламентарната Комисия по външна политика. Тя също е кандидат-депутат от „ Републиканци за България “ и води листата на партията в 24-ти МИР София.
 Приближена до Цветанов депутатка напусна групата на ГЕРБ в Народното събрание Приближена до Цветанов депутатка напусна групата на ГЕРБ в Народното събрание
Шефката на парламентарната комисия по външна политика Джема Грозданова напусна групата на ГЕРБ в Народното събрание. Депутатите гласоподаваха оста...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР