Народният представител от ГЕРБ и бивш заместник-министър на вътрешните работи

...
Народният представител от ГЕРБ и бивш заместник-министър на вътрешните работи
Коментари Харесай

Красимир Ципов в Пазарджик: Инж. Иван Панайотов ще бъде успешен кмет на града

Народният представител от ГЕРБ и някогашен заместник-министър на вътрешните работи Красимир Ципов направи обиколка в Пазарджик, с цел да прегледа наличните благоприятни условия да бъде построена система за видеонаблюдение. Той бе посрещнат от претендента за кмет на ГЕРБ инж. Иван Панайотов, народния представител Десислава Тодорова и от претенденти за общински съветници.

„ За мен е наслаждение през днешния ден да съм в Пазарджик, с цел да поддържа кандидатурата на някогашния ми сътрудник Иван Панайотов, с който четири години сме работили дружно. За мен той е страховит човек и ще бъде доста добър кмет на Пазарджик. Той е човек, който е потвърдил в професионалното си съществуване, че е един доста добър началник и с тези си качества ще способства за развиването на общината “, сподели Ципов, който в качеството си на зам.-министър е връчил премията „ Пожарникар на годината “ за 2018 година на инж. Панайотов.



„ Община Пазарджик е една от дребното общини, които нямат интегрирани системи за видеонаблюдение, а съществуването на такава система ще подкрепи доста за предварителната защита на престъпността и за предварителната защита на пътно-транспортните катастрофи. Моят зов към него е едно от първите неща, с които да се захване откакто бъде определен за кмет, е да проектира такава система “, сподели в умозаключение Красимир Ципов, който е член и на Комисията по правни въпроси в Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР