Народният представител от БСП Елена Йончева изказа открито недоволството си

...
Народният представител от БСП Елена Йончева изказа открито недоволството си
Коментари Харесай

Елена Йончева подрани с остра атака към ГЕРБ и Главчев

Народният представител от Българска социалистическа партия Елена Йончева изрече намерено недоволството си във връзка работата на държавното управление пред камерата на bTV. " Шест седмици към този момент Народното събрание не работи. Самото начало демонстрира дълбочината на казуса. Оставката на Главчев е нужна. Има дни, в които Парламентът заседава по 20 минути. Ние сме внесли 6 законопроекта, които ще повлияят на всеки един от нас. Те не се преглеждат въобще ", разяснява Йончева.

" Приемат се лобистки закони като този за концесиите. Друг подобен е този за земята и земеделските земи. Как си представяте за една нощ да се обработи информация от 150 страници ", добави още тя.

По мотив аргументите за поисканата оставка на Главчев, представителката на Българска социалистическа партия е безапелационна: " Когато има импортирани законопроекти, засягащи обществото, те би трябвало да се преглеждат. В момента Парламентът не работи. Това е единствено една от аргументите да желаеме оставката на Главчев. "

" От трибуната на Народното събрание се приказват думи, които всяват експанзия и ненавист. Това е рисково и това е втората причина за настояването на оставката. Председателят е задължен да направи забележка, когато се насочат намерено обиди. "

" Има подозрения за огромна корупционна скица със строенето на оградата по границата. Отпуснати са пари за двуредова ограда, а от един сектор натам, тя става едноредова. Обясняват, че нямало разлика сред двете ", възмутена е Йончева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР