Народните представители на Възраждане - Ангел Георгиев и Веселин Вешев

...
Народните представители на Възраждане - Ангел Георгиев и Веселин Вешев
Коментари Харесай

Възраждане: Георгиев и Вешев не се притесняват сами да дадат имунитета си

Народните представители на " Възраждане " - Ангел Георгиев и Веселин Вешев ще имат опция да завоюват формираното дело, тъй като са почтени. Това оповестиха от пресцентъра на партията  след като Гешев изиска свалянето на имунитета на двамата депутати.

От там напомнят, че преди три години след митинг на " Възраждане " пред Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) двамата бяха арестувани от служителите на реда тук-там, отдалечени от митинга.

" Обвиненията против тях са за принуждение над униформени лица, в случай че цяла България видя фрагменти, излъчени по националните малките екрани, от които е видно, че Ангел Георгиев и Веселин Вешев са обект на полицейско принуждение.  Насилие от служители на реда, което видяхме и под колоните на Министерски съвет, където младежи бяха бити и унижавани от униформени по време на митинг.

Нови митинги предстоят и призоваваме служителите на реда да не се поддават на провокации и да не се трансформират в " маша " в ръцете на американския колониален режим, маскиран като българско държавно управление.

Относно имунитета, пожелан от Иван Гешев, и двамата народни представители не се тормозят сами да си го дадат, тъй като са почтени ", акцентират от " Възраждане ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР