Народът ясно каза на политиците - Не враждувайте! 80 процента

...
Народът ясно каза на политиците - Не враждувайте! 80 процента
Коментари Харесай

Борисов: Който влезе в управлението, ще понесе чудовищни щети

Народът ясно сподели на политиците - Не враждувайте! 80 % от хората споделиха, че желаят държавно управление. Ако се отиде на последващи избори, нищо няма да се получи. ще се похарчат 100 милиона. Държава без парламент, това не го желаят и останалите сътрудници. Такава равносметка направи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.  

Ранното ми пенсиониране също се окааза погрешно. Виждате, на картата - в доста градове сме първа политическа мощ. Благодаря на всички, които ни поддържаха и структурите, които ни поддържаха, съобщи той.. 

Предлагаме както в 90-те - контактна група, договарящи екипи - хора с безспорна известност по най-важната тематика - антипутинова - Плевнелиев, Соломон Паси, дано те да предложат хора на които държат и те да създадат договаряния като модератори с хората от другите партии. 

Най-важният приоритет в този момент е кой е с Путин и кой против него. Кой е на страната на Украйна и кой не?, акцентира Борисов.

Има тежка рецесия в света, Балканите и у нас. Ние, в случай че влезем в тяхната реторика, ще създадем държавно управление единствено с цел да ги арестуваме тях, сподели Борисов.

Ако желаеме да тласкаме страната към следващи избори...Народът ясно сподели, че 70 % са за евроатлантически партии. Народът ясно е показал, че три четвърти от популацията са за продължение на този път.  

Който влезе в това ръководство, ще понесе чудовищни вреди. Той знае какъв необран бостан е оставил. А към Костов - знам, че мразиш народа, само че ти искаш да вкараш Възраждане в държавно управление. Това са мнения на хора, които не са загрижени. При сходна реторика, не виждам излаз, означи наскърбен Борисов.

Вариант, в който с Движение за права и свободи, Възраждане или Янев да управляваме? При състояние, че сме най-праволинейната евроатлантическа партия, не виждам по какъв начин. Но не виждам и различен вид - в случай че те откажят на нас, ние на тях, и ето ти нови избори. А войната е тука, изясни Борисов. Аз съм угрижен, добави той.

Разбирам го Асен Василев, че желае да счупи страната. Ето, ние ще подкрепим обществената система, и аз обичам пенсионерите, изясни Борисов. Демократична България приказват за правосъдна промяна, ще ги подкрепим и тях. Но не - ние сме за Рашков, против Гешев, това не е промяна, изясни Борисов.  



  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР