Народът ликува, но не защото Левски би ЦСКА, а защото

...
Народът ликува, но не защото Левски би ЦСКА, а защото
Коментари Харесай

Злопаметна и бясна: Людмила от Ергенът сърдита на Дениз Хайрула

Народът ликува, само че не тъй като Левски би ЦСКА, а тъй като Виктор изгони Людмила. Признаваме, че ще ни липсват нейните физиономии и паметни излечение. Логика обаче има много в решението на Виктор, който реши да не подари роза на Людмила.

Двамата организираха забавен финален диалог, от който Виктор разбра много за ергенката. Тя е злопаметна, само че не била отмъщавала, а оставяла кармата да си свърши работата. Тя не се намесвала директно в отмъщението, само че може от време на време да каже нещо „ в неин жанр “, както сама се изрази.

Стоянов обаче не е мъж, който толерира сходно държание и бързо завърши присъединяване на Людмила. Е, трябваше много по-отдавна да стане това, пишат в нета, само че това е друга тематика.

Виж още: Злобата на Капитонова вбеси и Гери Стаменова, съпостави я със змия 

Оказва се обаче, че Виктор не е достигнал самичък до заключението, че Людмила помни като остарял слон неприятните неща. Именно Дениз Хайрула почтено подхвърлила това пред Виктор. Людмила показа в изявление, че Дениз я е прецакала доста крепко. „ Ако някой ден надраскам мотора на Виктор, незабавно ще се сети кой е бил “, сподели шеговито (надяваме се) Людмила.

Виж още: Александра Богданска го удари на живот: Моделката се поглези със скъпи маратонки

Изображение: https://www.facebook.com/lusi.kostadinovaa 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР