Narod.bg отново позна: няма кабинет ГЕРБ-ПП! Замразяваме преговорите. Всичко си

...
Narod.bg отново позна: няма кабинет ГЕРБ-ПП! Замразяваме преговорите. Всичко си
Коментари Харесай

Narod.bg позна: Няма кабинет ГЕРБ-ПП

Narod.bg още веднъж позна: няма кабинет ГЕРБ-ПП! „ Замразяваме договарянията. Всичко си има граници. Не мога да приема народна власт да се гради въз основата на неистина “, това съобщи на брифинг Мария Габриел, претендентът на ГЕРБ за министър председател.

Става дума за метод на ръководство, който е в прорез със всички европейски практики. Неприемливо е на открито да се приказва едно, а по-късно друго, уточни още Габриел. Тя добави, че България не е заслон, а суверенна страна.

Реклама

Задавам си въпроси това ли е визията по какъв начин се вършат избори, добави тя във връзка записите, публикувани от Радостин Василев. В тях глас, за който се твърди, че е на Асен Василев, споделя, че локалният избор наесен щял да се прави със служби, който „ Продължаваме промяната “ държи.

Габриел се разгласи за експертно държавно управление, което, съгласно нея, би срещнало най-голяма поддръжка. Но изиска да има гаранции за такова.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ приключи съвещанието, на което трябваше да изслуша Мария Габриел и да реши ще има ли кабинет „ Денков – Габриел “ и при какви условия. Ще има ли смяна в новата формула за ръководство след публикуваните от Радостин Василев записи от съвещанието на Националния съвет на „ Продължаваме промяната “, в които мнозина от ГЕРБ видяха оскърбление за Габриел, водачите и партията им.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР