Наркооранжерия, оборудвана на най-високо технологично ниво, бе разкрита при специализирана

...
Наркооранжерия, оборудвана на най-високо технологично ниво, бе разкрита при специализирана
Коментари Харесай

Високотехнологична наркооранжерия бе разкрита при спецакция на МВР

Наркооранжерия, оборудвана на най-високо софтуерно равнище, бе разкрита при профилирана полицейска интервенция, извършена от чиновници на Областната дирекция на МВР-София и РПУ-Своге.

Вижте фотоси

В двора на бившето Трудово-кооперативно земеделско стопанство на село Искрец криминалистите попаднали на внушителна оранжерия, оборудвана с климатици, въздуховоди, нагревателни лампи, компютърно управляема система за напояване и друга най-съвременна техника за развъждане и сушене на канабис. В пространствата, благосъстоятелност на 65-годишен софиянец, са открити стотици саксии с канабисови растения, в друг етап на зряла възраст, както и огромно количество растителна маса канабис, готова за сушене.

На място, в миг на осъществяване на незаконната активност, са открити и арестувани трима мъже- двама столичани на 25 и 31 години и 38- годишен варненец.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. След отчет на събраните доказателства в Софийска окръжна прокуратура, тримата са привлечени като обвинени, като на единия е наложена непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ", а на останалите двама - " домакински арест ".

Работата по цялостното документиране на случая продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР