Наричат лобелията мислеща“ билка, тъй като веднъж щом я поемете,

...
Наричат лобелията мислеща“ билка, тъй като веднъж щом я поемете,
Коментари Харесай

Билката, която ще ви откаже от тютюнопушенето

Наричат лобелията " мислеща “ билка, защото един път щом я поемете, тя се насочва към частите от тялото ви, които се нуждаят от лекуване.

Лобелията е открита за пръв път в Северна Америка. От там тя е пренесена и в България, където се отглежда за лечебни цели. Тази билка пораства през май, юни и юли месец.

Наричат е още индийски тютюн,  тъй като индианските племена са я употребявали постоянно, заради многочислените си лечебни свойства.

Многобройните изгоди от тази билка включват стимулиране на дихателната система, възстановяване на имунното здраве и отричане от тютюнопушенето.

Как лобелията оказва помощ на хората да спрат да пушат?

Растителното вещество лобелин в лобелията има сходен резултат върху тялото както и никотина. В резултат на това умереното и деликатно потребление на тази билка нормално се предписва на хора, които желаят да спрат да пушат.

Тя се употребява също при при астма и навяхвания. Билката е потребна и при ухапвания от инсекти и сърбеж. Лобелията усъвършенства кръвообращението, като по този метод тя може да помогне за облекчение на менструалните конвулсии и мускулни крампи./ vesti.bg

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР