Наредените седалки на Трибуна Изток“ на Колежа“ станаха повод за

...
Наредените седалки на Трибуна Изток“ на Колежа“ станаха повод за
Коментари Харесай

Фенове посочиха проблем с наредените седалки на Колежа

Наредените седалки на Трибуна „ Изток “ на „ Колежа “ станаха мотив за рецензии от страна на някои от почитателите на грандовете в България. В момента тече усилена работа по нареждането на седалките на стадион „ Христо Ботев “, като единствено в границите на 5 дни бяха сложени 10 000 седалки. В помощта по преместването и монтирането на седалките се включиха доста почитатели на Ботев (Пловдив), а в неделния ден и кметът на Пловдив Здравко Димитров постави труд по преместването им. Всички се приготвят за чаканото и даже мечтано събитие – бултрасите да се завърнат на „ Колежа “, като това ще се случи за дуела с Левски в края на месец април. 

Преди дни бяха публикуваните фрагменти от към този момент подредения бранш „ В “. И до момента в който в обществените мрежи доминираха положителни мнения, то няма по какъв начин да не бъдат видяни и мненията, ориентирани към подредбата на седалките, изобразяващи буквата Б и цифрите 1 и 2. На места ясно се вижда, че те се губят.

Настроението в Пловдив преди огромното завръщане на Ботев на „ Колежа “ е приповдигнато и чакано към този момент 10 години. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР